​Guldmedalje

Danske vingårde, 2009, Danmark

medalje

Egen produktion

20 års erfaring

Prisvindende


Vinsmagning på charmerende dansk vingård

Interesserer du dig for vin, og kunne du tænke dig at smage på dansk vin i højeste kvalitet, eller kunne du tænke dig at se, hvordan en dansk vingård ser ud, og hvordan den danske vinproduktion foregår? Så er du kommet til det rette sted.

Ved Helsinge på Sjælland, blot en lille times kørsel fra København, kan du finde den uimodståelige Annisse Vingård beliggende i et stråtækt tidligere husmandssted fra 1825. Vi tilbyder både vinsmagninger med vores egne og andre gode danske og udenlandske vine, ligesom vi også tilbyder rundvisninger og foredrag.

Ved vores vinsmagning får du bl.a. mulighed for at smage udsøgt vin fra vores egen produktion samt andre gode både danske og udenlandske produktioner. Efterfølgende diskuterer vi de forskellige vine, vi har smagt, som både har overrasket og udvidet vores smagshorisonter.

Vinsmagning, rundtur og foredrag på Annisse Vingård afvikles som regel i mindre grupper, men vi kan også håndtere større grupper enten ved private forespørgsler eller virksomhedsforespørgsler. En vinsmagning kan f.eks. være ideel for jer, der elsker at spise god mad sammen og drikke god vin eller som et firmaarrangement.

Ved vores vinsmagning kan du smage på nøje udvalgte vine fra Tyskland, Italien og Danmark.

Varigheden af vores vinsmagning aftales individuelt, men sæt gerne ca. 2 timer af til det. Vi afholder primært vores vinsmagning lørdag eftermiddag, men det er også muligt at aftale andre dage og tidspunkter, hvis der er behov for det.

Hos Annisse Vingård tilbyder vi bl.a.:​

  • ​Vinsmagning med forskellige temaer
  • ​Private vinsmagninger
  • ​Firmafester og -arrangementer​
  • Vinforedrag og rundvisning efter aftale

  • ​​Vinsmagning hjemme hos dig kan også arrangeres
  • Mængderabat ved større arrangementer – ring til os for en pris​

Du kan bruge din Smartbox vinoplevelse hos os

Har du fået en Smartbox vinoplevelse, kan du bruge den hos os. Et Smartbox gavekort inkluderer en rundvisning her på vores vingård, et vinforedrag og vinsmagning med smagning af minimum tre vine samt ost og flutes.

Smag raffinerede, prisvindende vine fra vores egen produktion

Annisse Vingård blev grundlagt tilbage i 1999 og består af en vinmark, produktionslokaler og en vinbutik. Gården bliver drevet af Niels og Dorte Frees.

Vores egne smagfulde danske vine har opnået flotte placeringer ved Dansk Vinskue og Dansk Vinshow, ligesom vi også har modtaget en række diplomer for vores egenproduktion. I 2011 hjemførte vi pokalen for Danmarks bedste rødvin, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.

Vores vingård er eksperimenterende, og ud over vores egenproduktion af både rødvin og hvidvin, fremstiller vi også vin for andre avlere, herunder bl.a. orangevin og naturvin. Er du interesseret i at købe nogle af vores vine, er du meget velkommen til at besøge vores lille, hyggelige gårdbutik. 


Om vores vingård og egenproduktion

​Du kan finde vores vinmark og vinproduktion på Præstevej 89 i Helsinge. 

Tilbage i 1999 blev der plantet 55 vinstokke af de blå sorter Rondo og Regent samt den grønne sort, Orion. Efterfølgende er vinmarken udvidet og blev i 2006 godkendt til erhvervsproduktion. I dag har vi ca. 400 stokke, der foruden de oprindelige sorter også inkluderer Castel, Solaris og Zalas Perle.

Vores lokaler til vinproduktionen blev indrettet i 2005/2006, og de blev godkendt i efteråret år 2006. Ved siden af vores egen vinproduktion forhandler vi også andre udvalgte vine samt udstyr til vinproduktion. Vores udstyr til vinproduktion er hovedsageligt målrettet til erhvervsvinavlerne samt de mere seriøse hobbyavlere.

Afholdelse af forskellige arrangementer

Vi har mange års erfaring inden for at afholde forskellige former for vinarrangementer, som takket være vores egen produktion af vin er både spændende og meget anderledes.

Vi kan bl.a. arrangere et besøg på vores vingård med rundvisning, hvor du både kommer til at se vores vinmark og vineri. Derudover afholder vi også foredrag om dyrkning og fremstilling af vin i Danmark, ligesom vi også afholder foredrag om både tysk og dansk vin.

Der er også mulighed for at kombinere de forskellige foredrag og rundvisninger, så du kan få dit arrangement skræddersyet efter dine ønsker. Både vores vinsmagning og vores foredrag kan enten afholdes hos os eller hos dig.

Derudover er vi med i Nordsjællands Vinvej, som tilbyder en rundtur på de medvirkende vingårde med vinsmagning af enkelte vine. Dette kan du få til en ganske fordelagtig pris ved større grupper. Ønsker du at høre mere om dette arrangement, kan du enten kontakte os på telefon 48 28 58 04 eller Frederiksborg Vin på telefon 70 23 69 39.

Prisen på dit arrangement aftaler vi ud fra dine særlige ønsker, da prisen bl.a. afhænger af, hvor mange deltagere I er, hvad arrangementet skal indebære, og hvor mange vine I ønsker at smage på og om vi evt. skal byde på en let anretning. Du kan som udgangspunkt forvente en pris på mellem kr. 80,- og 200,- pr. person. Mindstepris er 800 kr. baseret på smagning af tre vine i en gruppe på fx 8 – 10 personer. Brød og ost er inkluderet.

​Kontakt os og hør mere om vinsmagning, foredrag og andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores vinsmagning, foredrag eller andre arrangementer, så er du altid meget velkommen til at kontakte os, og det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at booke en vinsmagning til dig og dit selskab.

​Du kan enten ringe til os på telefon 48 28 58 04, eller du kan skrive til vores e-mail info@annisse-vingaard.dk for booking eller yderligere informationer, men du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at forkæle dig og dine smagsløg.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Annisse Vingård | ​Præstevej 89 3200 Helsinge | CVR: 27164293| Tlf.: 48 28 58 04 | Mail: info@annisse-vingaard.dk